03 January 2016

Penawar Gastrik Tahap 1

Assalamualaikum kepada pembaca yang budiman,terima kasih kerana sudi mengunjungi blog ini, jika terdapat info-info yang menarik insyaallah saya akan sampaikan di blog ini.

Pernah dengar menyakit Gastrik..???

Saya rasa semua orang telah mengalami penyakit ini,termasuk saya juga dahulu, untuk kali ini saya akan kongsikan Penawar Gastrik kepada pesakit mula kena penyakit ini, semoga perkongsian saya ini sedikit sebanyak dapat membantu para sahabat yang baru kena penyakit ini pulih dengan segera insyaallah.


Buah betik ada penawar yang paling mujarab untuk menyembuhkan penyakit gastrik ini, mungkin ramai yang tidak tahu akan hal ini, Enzim buah betik yang berlendir dapat membantu membuang gas racun dalam perut kita selain melawaskan pembuangan tinja kita. cara nya sangat mudah :

Amalkan setiap hari sepotong buah betik setelah makan petang sekitar jam 6.30 petang setiap hari agar racun gastrik hilang sepenuhnya, kuman gastrik akan terhakis melalui pembuangan air besar di keesokan harinya apabila kita memakan buah betik ini setiap melalui najis, kepada persakit gastrik peringkat permulaan insyaallah boleh sembuh seperti sediakala.

Tuan-puan mesti mengamalkan memakan buah betik ini setiap sehari sepotong buah betik agar penyakit Gastrik tuan-tuan beransur pulih seperti sediakala.Ramai yang tidak tahu akan khasiat memakan buah betik ini. Sudah ramai yang mengadu kepada saya menyatakan penyakit Gastrik yang mereka alami sudah beransur pulih sepenuhnya setelah perkongsian penawar saya kongsikan.

Susu Fernleaf

Ini adalah gabungan penawar Gastrik yang saya kongsikan tadi, susu fernleaf ini bertindak mematikan gas yang berada dalam perut kita, setelah tuan-tuan meminum susu ini, tuan-tuan akan dapati terdapat gas-gas atau angin yang berlebihkan akan keluar setelah meminumnya.

Cara penggunaan Nya :

Minum susu ini 4 hari sekali iaitu : 

a. Jam 5.00 ptg.
b. Jam 8.00 malam.
c. Jam 12 tgh malam
d. Jam 8.00 pagi

Kepada yang takut nak minum air susu peluang untuk sembuh penyakit Gastrik memang agak tipis, ini kerana gabungan Buah Betik dangan Air Susu Fernleaf adalah gabungan Penawar Gastrik tadi, kalau minum air susu sahaja pun tak boleh mesti kena makan buah betik sekali, begitu juga kalau makan buah sahaja pun tak akan menjadi mesti pakai kedua-kedua bahan ini.

Kepada yang baru kena penyakit Gastrik sila amalkan Penawar Gastrik ini insyaallah boleh pulih sepenuhnya seperti sediakala.

Jika ada yang tak berapa Faham boleh lah komen diruang komen yang saya sedikan di bawah ini, insyaallah pertanyaan tuan-tuan saya akan balas secepat yang mungkin,jika tidak berbalas maknanya saya sibuk. Jangan segan-segan tanya je dan kemukaan soalan di ruang komen dibawah ini. Ini bukan posting post semata-semata,bukan rekaan semata-mata tapi memang benar penawar Gastrik peringkat 1,segala penyakit ada ubatnya ,sekian terima kasih.

No comments :

Post a Comment