24 October 2012

Wealth Management nu este numai de a persoanelor fizice, ci, de asemenea, la societățile



Introducere
Am auzit de multe ori despre managementul averilor pentru persoanele fizice care au memounyai mare valoare a activului net. Cu toate acestea, gestionarea averii nu este doar pentru persoane fizice, ci și pentru întreprinderi.
CE ESTE Wealth Management?
Wealth Management este vorba despre gestionarea metodele de avere sau de fonduri excedentare pentru a atinge un obiectiv financiar, de exemplu, pentru a se asigura că capitalul investit este garantat sau pentru a asigura riscurile sunt gestionate de investiții pentru fiecare dată. Bani sau avere este definit ca tine activului net, după deducerea datoriilor (sau pasive) tine.
CUM SĂ START
Înainte de a decide modul în care banii dvs. ar trebui să fie gestionate, aveți nevoie pentru a determina poziția financiară și obiectivele financiare tine si compania ta. În acest scop, va trebui să:

• Înțelegerea de afaceri și goluri financiare personale și constrângerile cu care se confruntă tine
• Analizeaza poziția financiară a companiei și analiza dumneavoastră personale de valoarea activului net și fluxul de numerar
• Evaluarea profilul de risc al afacerii dumneavoastră și cu riscul personal
Trebuie să ia în considerare poziția dvs. financiară personală ca un proprietar de afaceri, situația dumneavoastră financiară este strâns legată de situația afacerea dvs.. Odată ce ați stabilit valoarea ta activului net și stabilirea obiectivelor financiare, trebuie să aveți un plan de acțiune pentru a atinge acest obiectiv.
Ce aspecte ale managementul averilor?
În prezent, multe companii gestioneze averea lor prin asigurare și instrumente de investiții. Cuprinzător plan de gestionare a averii, în general, trebuie să includă modalități de a menține, dezvolta și distribui active includ următoarele:
• Planificarea unui flux datorii / de numerar pentru a permite utilizarea creditului eficientă și optimă pentru mediul de afaceri
• planificarea și managementul investițiilor pentru menținerea bogăției și să ofere un profit rezonabil
• Planificarea pentru protejarea activității de asigurare (de exemplu, incendiu, furt, sau de asigurări maritime pentru angajați utama0 și protecția personală (deces, invaliditate, boli critice și gospodării)
• Planificare fiscala pentru a minimiza scurgerea de lichiditate și să asigure gestionarea eficientă a fluxului de numerar
• Planificarea pentru pensionare și bunăstarea angajaților să-și păstreze angajații-cheie pentru continuitatea afacerii
• pensionare și succesiune de planificare pentru a asigura operațiunile de afaceri continua fără probleme atunci când proprietarii de afaceri părăsesc de afaceri
• Planificarea Estate pentru a asigura transferul de avere la succesorilor sau beneficiarii efesien
FLUXUL DE NUMERAR PLANIFICARE
Primul pas pentru a înțelege mai bine situația dumneavoastră financiară este de a gestiona fluxurile de numerar și ieșirilor. Gestionarea fluxului de numerar, care permite o mai bună să utilizați orice fonduri excedentare pentru beneficiul dumneavoastră. Gestionarea fluxului de numerar depinde de disponibilitatea fondurilor pe termen scurt, mediu sau lung, în plus față de permițându-vă să își îndeplinească obligațiile tale financiare atunci când acestea devin scadente.
PLANIFICAREA ȘI MANAGEMENTUL INVESTIȚIILOR
Planului de investiții dumneavoastră depinde de obiectivele dumneavoastră și dorința de a-și asuma riscuri. Ai nevoie de a monitoriza și analiza din timp în timp performanța dvs. de investiții pentru a asigura atingerea obiectivelor tale este ca programate. Planurile de investiții pot fi modificate în funcție de performanța dumneavoastră de investiții sau schimbarea condițiilor de piață. În formularea unui plan de investiții, ar trebui să ia în considerare:
• Obiectivul de investiții de dvs.
• alocarea strategică a activelor pentru a atinge obiectivele de investiții
• tip de produs de investiții sau instrument pentru atingerea obiectivelor dvs.
CE TIP DE PRODUSE DE INVESTIȚII potrivit pentru tine?
Înțelegerea dvs. de produse de investiții este esențială înainte de a investi, deoarece fiecare produse de investiții au niveluri diferite de risc și perioade diferite de timp, pentru produsele membre cele mai bune rezultate. Diagramă reflectă riscurile potențiale și se întoarce de produse de investiții sunt comune.
Cele mai mari randamente care ar putea fi obținute, atunci mai mare risc care poate fi confruntat.
Desigur, există o relație pozitivă între risc și pulangan.Dengan, se recomandă să investească numai în produsele care sunt în concordanță cu apetitul de risc dumneavoastră. Pentru a obține mai multe informații despre factorii care ar trebui să fie luate în considerare înainte de a investi.
PLAN DE ASIGURARE
Programul de asigurare ar trebui să facă parte din planul tău pentru a acoperi riscul de pierderi neașteptate financiare. Aceasta include protecția împotriva pierderii ca urmare a incendiilor, inundațiilor și a altor riscuri pentru afacerea dvs. și de sănătate cumpărare și de asigurare de viață pentru tine și angajații dumneavoastră. Suma de asigurare depinde de nevoile, circumstanțele și obiective. De acoperire de asigurare ar trebui să fie, de asemenea, revizuită din timp în timp pentru a se asigura că protecția este adecvată pentru poziția dumneavoastră curentă.
De planificare fiscală
Scopul planificării fiscale este de a aranja afacerile tale financiare pentru impozitul plătit meminiumkan. Impozitul total plătit va influența decizia pe următoarele aspecte:
• Investiții
• Credite
• Economii
Planificarea de pensionare SI INLOCUIREA
Planificarea de pensionare este un aspect important al managementul averilor. Ca un proprietar de afaceri, ar trebui să ia în considerare unele dintre următoarele aspecte:
• timpul să se pensioneze
• suma de bani pe care trebuie să continue să se bucure de stilul tău de viață actual
• Planul de înlocuire pe cine și cum va fi rulat de afaceri după ce te retragi. Acest lucru este de a asigura faptul că planul va maximiza prețul de vânzare a afacerii dvs. sau permiteți dvs. de afaceri sau a permite întreprinderilor au continuat cu mici întreruperi
• Evaluarea / viitorul pensionare analiza nevoilor
• Analiza de iarnă / curent stilul de viață și cheltuieli viitoare
• Analiza a fondurilor colectate (de investiții și economii) în ceea ce privește inflația, de asigurare și de impozitare
• Situația familială (numărul de persoane aflate în întreținere, vârstă, cerințele educaționale, etc.)
Planurile de înlocuire permite proprietarilor de afaceri își desfășoare activitatea într-o manieră ordonată, în caz de moarte subită, invaliditate permanenta sau completă și de pensionare. Moartea unui proprietar de afaceri dintr-o dată, fără planificare a succesiunii este mult mai importantă în cazul în care membrii de familie nu sunt proprietari de afaceri au cunoștințe, expertiză sau interesul de a prelua și a alerga de afaceri. Ca un proprietar de afaceri, ar trebui să înceapă de la un stadiu incipient de planificare a succesiunii pentru a asigura un transfer ordonat de proprietate și eficient. Prin având un plan de succesiune, aveți posibilitatea să:
• Minimizarea riscului de dispute familiale și întreruperea activității
• Menținerea afacere de familie exploatațiilor dal sau da-l la individ la alegere
• Planificarea de pensionare dvs. din afaceri
ESTATE PLANIFICARE
De planificare imobiliare este procesul de stabilire corespunzătoare a redistribui bogăția și de a gestiona imobiliare cuiva după moarte. Se urmărește, de asemenea, pentru a evita complicațiile juridice și administrative apărea. Beneficiile de planificare imobiliare includ:
• transfer lin al bogăției și efesien membrilor de familie sau de cei dragi (ținând cont de complicații juridice și de acțiune în timp util)
• Management și / sau de distribuție a bogăției / de afaceri bune
• Evitarea litigiilor / se luptă juridică în ceea ce privește distribuția bogăției
Testamente, trusturi și fundații sunt printre metodele utilizate în mod obișnuit în planificarea imobiliare.
Wealth Management INSTITUTUL
Este posibil să doriți să caute consiliere profesională ca implicând diverse aspecte ale managementul averilor. Există mai multe institute care oferă servicii de Wealth Management, cum ar fi băncile comerciale, băncile comerciale, agenții de încredere sau entități care specializate în planificarea financiară. Cu toate acestea, nu toate instituțiile oferă toate tipurile de servicii de gestionare a averii. Aveți nevoie pentru a verifica și a evalua reputația lor, precum și pentru a selecta informațiile cu privire la calificările instituției înainte de a face o alegere. De exemplu, consilieri financiari, fie autorizate de către Comisia de Valori Mobiliare pentru furnizarea de servicii de consultanță financiară cu privire la produsele de asigurare și servicii.
Criterii de care ai nevoie, inclusiv pertimbangankan:
• O gamă largă de produse și servicii, servicii de administrare a averii sunt disponibile
• Calitatea ofițer de wealth management, indiferent dacă instituția este operat de către profesioniști care au cunoștințe
• reputația instituției. Instituția alegere, cu un palmares excelent
CE TREBUIE SĂ AVEȚI ÎN PLANUL?
Instituțiile Wealth Management va oferi un plan scris, pe baza informațiilor i-ai dat. Trebuie să vă asigurați că toate faptele și cifrele sunt exacte și furnizate de strategii și recomandări pentru a atinge obiectivele dvs.. Planul ar trebui să:
• Schiță poziția financiară actuală și obiectivele financiare
• Descrieți strategia globală a vă atinge obiectivele
• Recomandați investiții și alte strategii în gestionarea banilor dvs.
• Explicați modul în care strategia de investiții propusă pentru a vă atinge obiectivele
• Discutați despre riscurile asociate cu fiecare complete de opțiuni de investiții
• Dezvăluie toate taxele si comisioanele
Responsabilitățile dumneavoastră în calitate de client
Ca un client, vi se va cere de către instituțiile de gestionare a averii pentru a furniza o cantitate rezonabilă de informații despre compania dvs. și proprietar al companiei, ca tu si partenerii tai de afaceri. Acest lucru este atât faptul că instituțiile de gestionare averii poate duce un plan financiar care se potrivește obiectivele dvs. financiare și pentru a se conforma cu Legea anti-spălării banilor 2001.
INVESTIȚII PRIN Wealth Management INSTITUȚIONALĂ
Cele mai multe dintre instituțiile de gestionare a averii va stabili dimensiunea minimă cont pentru o investiție de între RM50, 000 de milioane de euro RM1. Fondul poate investi în diverse tipuri de investiții, cum ar fi depozitele imobilizate, capitaluri proprii listate, obligatiuni corporative, fonduri închise de investiții sau produse structurate.
Înainte de a recomanda orice produs pentru tine, instituțiile de gestionare a averii nevoie pentru a determina profilul de risc. La fiecare instituțiilor de Wealth Management utilizând profilurile de risc și exemple fac planuri de investiții.
Înainte de semnarea oricărui acord pentru o instituție de management client avere, aveți dreptul la:
• Asigurați-vă că instituția a definit în mod clar toate informațiile cu privire la serviciile
• Solicitați clarificări, dacă este necesar
• Verificați fid un tarif corespunzător pentru contul dvs.
• Obținerea declarații pentru toate tranzacțiile efectuate de tine, tocmai la timp
• Achiziționarea unei declarații lunare arată un rezumat al portofoliului de investiții și tranzacții pentru luna
• Revizuirea performanța investiției dvs. în timp, prin compararea ratei de timp ponderată de rentabilitate pentru portofoliul dumneavoastră.

No comments :

Post a Comment